ForsideHimmerlandNordjyllands Politi kommer med opfordring til auktionshuse om at afgive tilbud

Nordjyllands Politi kommer med opfordring til auktionshuse om at afgive tilbud

Nordjyllands Politi kommer med opfordring til auktionshuse om at afgive tilbud

Nordjyllands Politi ønsker at indgå en aftale om auktionsydelser for de kommende tre år. For at finde den rette leverandør gennemfører Nordjyllands Politi en tilbudsindhentning og opfordrer interesserede auktionshuse til at afgive tilbud.

Auktion over effekter

“Effekter” omfatter udsat bohave, hittegods og koster, herunder eksempelvis ure, designermøbler og cykler. Derudover vil der være effekter i form af større maskiner, såsom pumper, generatorer, svejseapparater, gulvslibemaskiner og trykluftpumper. Det er vanskeligt at forudsige, hvor mange effekter der vil skulle bortauktioneres årligt.

Bemærk: Auktion af køretøjer foretages andetsteds.

Auktionshusets forpligtelser

Auktionshuset skal stå for løbende afhentning af koster, hittegods, maskiner, cykler mv. fra politikredsens lokaliteter i Nordjylland forud for auktionerne. Auktionshuset påtager sig ansvaret for transporten fra effekternes placering til auktionshusets opbevaringsadresse.

Afhentning, opbevaring og udlevering

Auktionshuset har ansvar for afhentning af effekter fra politikredsens lokaliteter og for deres opbevaring frem til auktionerne. Bohave og konfiskerede genstande skal opbevares adskilt fra auktionshusets øvrige effekter. Uddyb venligst, hvordan opbevaringen vil blive håndteret i jeres auktionshus.

Vurdering og beskrivelse af effekter

Auktionshuset skal med sin ekspertviden vurdere særlige værdigenstande for at fastslå ægthed og værdi, med henblik på at opnå den højest mulige indtjening. Auktionshuset er ansvarligt for, at der ikke sælges effekter, som er kopivarer eller krænker immaterielle rettigheder. Alle effekter skal vurderes forud for auktionssalg. Uddyb venligst, hvordan vurderingen af effekterne foretages.

Auktionshuset skal desuden løbende vurdere indleveret bohave med henblik på salg. Hvis effekterne ikke vurderes at have værdi eller er i så dårlig stand, at de ikke kan sælges, kan auktionshuset foretage destruktion. Dokumentation for dette skal sendes til Nordjyllands Politi.

Annoncering af auktioner

Uddyb venligst, hvordan auktionerne annonceres hos jer. Gerne med en procesoversigt samt en beskrivelse af kundetyperne i jeres auktionshus.

Afregning

Forklar venligst, hvordan afregningen foregår, herunder salærer, gebyrer samt øvrige omkostninger såsom rengøring og transport.

Vær opmærksom på:

  • Nordjyllands Politi forpligter sig ikke til at benytte ét auktionshus til alle effekter. Ved specielle effekter kan vi vælge andre auktionshuse.
  • Politiet forpligter sig ikke til at afsætte en bestemt mængde effekter til auktion.
  • Alle medarbejdere, der skal løse opgaver for politiet, skal sikkerhedsgodkendes. Dette medfører ingen omkostninger for auktionshuset.

Vurdering af tilbud

Tilbuddene vil blive vurderet med vægt på mindst mulig administration for Nordjyllands Politi.

Aftalens varighed

En eventuel aftale træder i kraft umiddelbart efter deadline og gælder til den 1. oktober 2027, med mulighed for forlængelse.

Tilbudsafgivelse

Tilbud skal afgives på baggrund af Nordjyllands Politis forretningsbetingelser for køb af tjenesteydelser og skal sendes til undertegnede senest den 8. oktober 2024 kl. 12:00.

Kontaktperson: Dennis Jakobsen, Specialkonsulent
Økonomiafdelingen, Nordjyllands Politi
Tlf.: 5125 2530
E-mail: dja004@politi.dk

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler