ForsideVesthimmerlandLions Club Løgstør åbnede op for, at alle kunne deltage i fodboldskole

Lions Club Løgstør åbnede op for, at alle kunne deltage i fodboldskole

Lions Club Løgstør åbnede op for, at alle kunne deltage i fodboldskole

Alle børn havde mulighed for at deltage i årets fodboldskole, som blev holdt i sommerferien. Det ikke mindst fordi Lions Club Løgstør donerede kr. 15.000 til projektet. Et beløb der var målrettet børn og unge fra pressede familier, som ellers ikke havde råd til, at deres børn kunne deltage i fodboldskolen.

-Vi ved, at der altid er flere børn, hvis forældre ikke har råd til at betale for et fodboldskole forløb. Det vil være synd, at disse børn skal holdes uden for fællesskabet. Vi donerer derfor gerne et beløb til, at de får mulighed for at være med, siger præsident for Lions Club Løgstør, Michael Bagge.

Formand for Løgstør IF, som er ansvarlig for afviklingen af fodboldskolen. Jens Dalgaard, er glad for donationen. Vi har gennem det daglige arbejde med børne-og ungdomsholdene en klar fornemmelse af, hvilke familier der har det økonomisk svært. De vil ofte vælge at holde deres børn hjemme fra et fodboldskole tilbud, når det kræver betaling. Med støtten fra Lions Club Løgstør kan vi i påkrævede tilfælde tilbyde deltagelse uden forældrebetaling, fortæller Jens Dalgaard, Løgstør IF.

-Vi går ind og støtter mange sociale og kulturelle aktiviteter. Vi er meget fokuseret på foreninger i den tidligere Løgstør Kommune. Vi finder det vigtigt, at alle kan være med, når foreningerne laver aktiviteter som samler børn og unge. Vi gør derfor et stort arbejde for at tjene penge til Lions Club Løgstør. Det med det formål at pengene ubeskåret går videre til at støtte sociale, humanitære og kulturelle formål, fortæller præsident i Lions Club Løgstør, Michael Bagge.

Indtægterne tjener Lions Club Løgstør ved afvikling af Kanal Gourmet & Kultur Rally, Vilsted Sø Løb, salg af muslingedogs, salg af bogen ”Barn af Himmerland”, julekoncert i Løgstør Kirke og kørsel med buketter og kranse fra Løgstør Kirke til kirkegården.

Alle der deltager i Kanal Gourmet & Kultur Rallyet er med til at støtte Lions Club Løgstørs humanitære arbejde. Foto: Privat
Vilsted Sø Løb er også med til at sikre Lions Club Løgstør penge til efterfølgende sponsorater. Her har aktiviteter i den tidligere Løgstør Kommune en stor bevågenhed. Foto: privat
Medlemmer af Lions Club Løgstør trækker ofte i arbejdstøjet og sælger muslingedogs. Overskuddet herfra gør til sociale, humanitære og kulturelle donationer. Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler