ForsideMariagerfjordHobro Vinterbadeklub åbnede vintersæsonen med bobler, fest og nye faciliteter

Hobro Vinterbadeklub åbnede vintersæsonen med bobler, fest og nye faciliteter

Hobro Vinterbadeklub åbnede vintersæsonen med bobler, fest og nye faciliteter

Lørdag d. 21. september markerede Hobro Vinterbadeklub starten på vintersæsonen 2024-25, og det blev en festlig dag for både medlemmer og sponsorer. Omkring 40 af klubbens vinterbadere mødte op, og blandt dem var også klubbens hovedsponsor, Sparekassen Danmark Fonden Hobro, repræsenteret ved Louise Risom. Fonden overrakte ved denne lejlighed en donation på hele 50.000 kr., som går til finansiering af klubbens nye omklædningsvogn.

Foto: Hobro Vinterbadeklub

Nye faciliteter og stigende medlemstal
Hobro Vinterbadeklub har oplevet en markant medlemsvækst og tæller nu over 200 medlemmer. Det stigende antal badende gjorde det nødvendigt at udvide klubbens faciliteter, hvilket har resulteret i den nye omklædningsvogn. Udover Sparekassen Danmark Fondens donation har klubben også modtaget støtte fra flere andre lokale sponsorer, herunder Nordlys Vækstfond, Nordea Fonden, Stark Tømmerhandel, Hobro, Villumsign, Hobro og EasyWaggon, Fredericia. Tilsammen har disse donationer gjort det muligt for klubben at forbedre forholdene for medlemmerne.

For at fejre indvielsen af den nye omklædningsvogn blev der serveret bobler og kransekage til de fremmødte, og klubbens formand, Peter L. Schaarup, holdt en kort tale, hvor han officielt erklærede vinterbadesæsonen for åben.

En klub i udvikling
Sidste år investerede Hobro Vinterbadeklub i en ny mobilsauna, som har været en stor succes blandt medlemmerne. Saunaen giver de kolde vinterbadere mulighed for at varme sig efter en frisk dukkert i fjorden. Klubben har også en aftale med Vindø Teglværk/Randers Tegl, der giver medlemmerne adgang til at bade fra teglværkets anlægsbro i vintermånederne – en populær badeplads for vinterbaderne.

God stemning og friske dyp
Den officielle sæsonstart blev afviklet i skønt vejr, og selvom vandet endnu ikke var iskoldt, var der stor begejstring blandt de fremmødte. Flere medlemmer udtrykte forventningens glæde ved tanken om at vende tilbage, når vandet fryser til, og den ægte vinterbaderoplevelse for alvor kan begynde. “Vi håber, at gense alle i vandet med is på her til vinter,” lød det med et smil fra flere af klubbens erfarne vinterbadere.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler