ForsideVesthimmerland1.425 deltog i et vellykket Vilsted Sø Løb

1.425 deltog i et vellykket Vilsted Sø Løb

1.425 deltog i et vellykket Vilsted Sø Løb

Det var en fantastisk oplevelse at overvære afviklingen af Vilsted Sø Løb 2024. Ikke mindre end 1.405 deltagere gennemførte de tre ruter på 21 km, 12,5 km og 4,6 km. for henholdsvis børn, mænd og kvinder. Det største løb som Lions Club Løgstør har stået for.

Det var en kanon oplevelse at være deltager i den store menneskemængde og se det sceneri, der var langs bredden ved Vilsted Sø. En flere kilometer lang række af gående og løbende bevægede sig som en stor slange omkring søen.

Det herlige efterårsvejr med fuld solskin, ikke for høje varmegrader og minimal vind var ideelt for de mange deltagere.

Humøret var højt blandt deltagerne, der havde et fælles mål, nemlig at gennemføre den rutelængde de havde tilmeldt sig. Det for nogen på den hurtigste tid og for andre i et passende trav, som gav tid til en snak med de øvrige deltagere. Var man blandt deltagerne oplevede man et stort socialt samvær. Deltagerne kom fra alle egne af Danmark.

 Konkurrencedeltagerne oplevede et professionelt arrangeret løb. Alt klappede fra start til slut og så var der flotte præmier til de, der var de hurtigste på ruterne. Præmier som var sponseret af en række lokale forretninger og virksomheder. 

Med en stor håndsrækning fra hovedsponsorerne Himmerland Forsikring og Revisionsfirmaet BDO, Probeco, Løgstør, CBS Byg, Vilsted, HL Muffer, Ranum og Dagli´Brugsen, Ranum var det muligt for arrangørerne efter gennemførelse af ruterne, at udlevere en flot medalje til alle deltagerne. Medaljer med motiv fra området ved Vilsted Sø, og et motiv i rækken af forskellige motiver tegnet af kunstneren Kirsten Lomborg, Lundby.

-Vi har svært ved at få armene ned. Det har været en fantastisk succes at sætte en rekord i den størrelsesorden. Trods det meget store deltagerantal klappede det hele. Stemningen var i top og tilbagemeldingerne var meget positive. Hele oplevelsen gør, at vi er klar til igen næste år at arrangere Vilsted Sø Løb 2025, siger løbets tovholder Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør.

-Et så stort og velfungerende arrangement kan kun lade sig gøre ved et samarbejde. Det har vi i høj grad haft sammen med Ranum Efterskole, Ranum Multikulturhus, Skarp Salling Cykelklub, Vilsted Medborgerforening, Beredskab Nordjyllands Førstehjælpere og Ranum Ride klub. Sammen kan vi meget og udfordringen er at bruge de fælles kræfter til et nyt arrangement i 2025. Min tro er at vi her kan sætte ny rekord siger Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør.

Før og efter løbet var Ranum Efterskole vært for forplejning på start og målområdet samt på pladsen ved Ranum Multikulturhus. Ved fællesspisning efter løbe var ventetiden på at få sikret sig dagens ret overskuelig, trods de mange deltagere.

Borgmester Per Bak Lauersen holdt åbningstalen og udtalte stor begejstring for Vilsted Sø Løbet. Han udtrykte beundring over det store antal fremmødre børn, unge og voksne.

Der var plads og medaljer til alle på Vilsted Sø Løb. Foto: Privat
Gaderne i Ranum var fyldte, da de 1.405 deltagere i Vilsted Sø Løb blev sendt afsted. Foto: Privat
Gaderne i Ranum var fyldte, da de 1.405 deltagere i Vilsted Sø Løb blev sendt afsted. Foto: Privat
Med en rollator kan man klare en længere gåtur. Foto: Privat
Alle aldersgruppe var med på gåturene. Foto: Privat
Der var det helt perfekte vejr til løbeturen rundt om Vilsted Sø. Foto: Privat
Der var en lang ”slange” af deltagere der snoede sig omkring Vilsted Sø. Foto: Privat
Ranum Efterskole trakterede deltagerne med lækker mad efter løbe- og gåtur. Foto: Privat
Solen skinnede på deltagerne, da de efter at havde gennemrørt ruterne blev inviteret til fællesspisning. Foto: Privat
Der var stor tilfredshed blandt deltagerne, da de fik overakt de flotte medaljer. Foto: Privat
Vinderne af løberuterne blev præmieret med præmier fra lokale forretninger og virksomheder. Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler