ForsideMariagerfjordLysregatta og solnedgangstur - Oplev magien på Mariager Fjord

Lysregatta og solnedgangstur – Oplev magien på Mariager Fjord

Lysregatta og solnedgangstur – Oplev magien på Mariager Fjord

Lørdag den 14. september afvikles den årlige Lysregatta på Mariager Fjord. Traditionen tro stævner turbåden Svanen ud fra Mariager i følgeskab med et større antal både, der alle er illuminerede. Det ser festligt ud, når flåden af store og mindre både sejler ud af havnen i Mariager.

Solnedgangstur med de gamle motorvogne
I år er der igen mulighed for at komme med på en stemningsfuld solnedgangstur med veteranbanen og opleve, hvordan “septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide.” Fra Mariager station går turen langs Færgehagen og op gennem skoven ved Lunddalen, med den smukke Mariager Fjord i baggrunden, til banens højeste punkt, Fjelsted trinbræt, der ligger 54 meter over vandet.
Undervejs kan man i ro og mag nyde solnedgangen fra de 90 år gamle motorvogne.

Solnedgang over Mariager Fjord. Foto: Anders Riis

Toget når naturligvis tilbage til Mariager station og havnen i god tid, så alle kan opleve det farverige og flotte syn, når flåden af oplyste både stævner ud fra den idylliske fjordby.

Tag aftenkaffen eller en forfriskning med i toget – det er hyggeligt
Hvorfor ikke supplere en hyggelig familietur på en forhåbentlig lun og tør sensommeraften med en lille medbragt forfriskning i veterantoget? Tag kaffen eller en anden forfriskning med, og nyd den undervejs, mens solens sidste stråler forsvinder i horisonten mod vest. Det hele smager “dobbelt så godt” i det skønne, gamle motortog.

Veterantoget kører efter følgende plan:

  • Fra Mariager station kl. 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 og 20:00
  • Ankomst tilbage til Mariager station 40 minutter senere.
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler