ForsideVesthimmerlandFlotte medaljer fastholdes til det kommende Vilsted Sø Løb 2024

Flotte medaljer fastholdes til det kommende Vilsted Sø Løb 2024

Flotte medaljer fastholdes til det kommende Vilsted Sø Løb 2024

Vilsted Sø Løb bliver igen et tilløbsstykke d. 14. september 2024 og i minimum tre årene fremover. Lions Club Løgstør har indgået en aftale med Ranum Efterskole om et samarbejde omkring afviklingen. Flere sponsorer har givet tilsagn om at bakke op omkring løbet. Der forventes 1.300 deltagere fordelt på de frem ruter, der tilbydes.

Løbet er skudt godt i gang. Det i form af, at hovedsponsorerne Himmerland Forsikring og Revisionsfirmaet BDO har garanteret økonomisk tilskud. Det samme har flere andre sponsorer og givere af løbspræmier. En opbakning der giver arrangørerne tillid til, at flere andre sponsorer kommer til.

Det bliver et fantastisk syn ved Vilsted Sø, når deltagerne snor sig som en lang slange Foto: Privat

Næste års Vilsted Sø Løb er det sjette i træk. Dog har der været to års afbrydelse grundet corona pandemien. Med et nyt tilløbsstykke til dette års løb har der i Lions Club Løgstør stor optimisme omkring et øget antal deltagere til fremtidige arrangementer.

-Erfaringerne på landsplan viser, at corona krisen har betydet et faldende antal deltagere i diverse løb. Jeg tror, at det vil vende, så folk igen får lyst til at komme ud og deltage i fællearrangementer.

De der har oplevet at deltage i Vilsted Sø Løb ved, at her bydes der på flere ting. Den herlige natur der er omkring Vilsted Sø. Et hyggeligt samvær med andre gående og løbere. Et veltilrettelagt arrangement, hvor en professionel afvikling er med til at sætte prikken over i’et, siger Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør, der er tovholder på løbet.

-Vi glæder os til igen at fortsætte med uddeling af vore flotte og roste medaljer. Hertil har kunstneren Kirsten Lomborg igen lavet nye tegninger. Det bliver således den 9. af slagsen med forskellige motiver fra Vilsted Sø og området her omkring. Medaljer som er blevet et samleobjekt og som kun fremstilles i det antal, der er deltagere i løbet til, fortæller Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør.

Flotte medaljer ved Vilsted Sø Løb Foto: Privat

Overskuddet fra afviklingen af Vilsted Sø Løb går ubeskåret til Lions Club Løgstør. Herfra doneres de videre til sociale og humanitære formål. Det med hovedparten i den tidligere Løgstør Kommune. Lignende formål på lands-og verdensplan bakkes også op.

Der bliver pres på startområdet, når de mange løbere sendes af sted Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler