ForsideRebildSvindelnummer rammer 87-årig i St. Brøndum

Svindelnummer rammer 87-årig i St. Brøndum

Svindelnummer rammer 87-årig i St. Brøndum

Politiassistent Hans Henrik Sørensen fra Himmerlands Politi advarer om, at der igen er begyndt at komme anmeldelser fra ældre borgere, som er blevet narret til at udlevere deres betalingskort til svindlere, der udgiver sig for at være fra banken.

Senest blev en 87-årig kvinde udsat for bedrageri tirsdag eftermiddag den 27. august på Lyngbyvej i St. Brøndum. Kvinden blev ringet op af en mand, der påstod at være fra hendes bank. Kort tid efter dukkede en medgerningsmand op ved kvindens bopæl for at hente hendes betalingskort. Svindlerne formåede efterfølgende at hæve 5000 kroner fra hendes konto.

Ifølge politiassistent Hans Henrik Sørensen har banken, hvor hævningen fandt sted, heldigvis gode overvågningsbilleder af gerningsmanden. Politiet håber, at disse billeder vil kunne hjælpe med at identificere og pågribe svindlerne.

Himmerlands Politi understreger, at denne form for bedrageri desværre ikke er et nyt fænomen. Efter en periode med færre anmeldelser, ser det nu ud til, at svindlen igen er på fremmarch. Hans Henrik Sørensen opfordrer derfor alle til at tage en snak med deres ældre familiemedlemmer om aldrig at udlevere deres betalingskort eller kode til nogen – heller ikke personer, der påstår at være fra banken.

Politiet beder desuden alle om at være ekstra opmærksomme og straks kontakte politiet, hvis de bliver kontaktet af mistænkelige personer, der udgiver sig for at være bankansatte.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler