ForsideVesthimmerlandUro og voldsepisode ved Kimbertorvet i Aars

Uro og voldsepisode ved Kimbertorvet i Aars

Uro og voldsepisode ved Kimbertorvet i Aars

Himmerlands Politi i Hobro har hen over sommeren modtaget flere anmeldelser om uro ved Kimbertorvet i Aars. Ifølge politiassistent Hans Henrik Sørensen har lokale borgere gentagne gange klaget over, at grupper af unge mennesker samles ved torvet, hvor de drikker alkohol og spiller høj musik til gene for omgivelserne.

En ny anmeldelse indløb i går kl. 17.22, hvor en borger fortæller om unge, der igen forsamlede sig ved torvet. “Ved forsøg på dialog med de unge resulterer det desværre ofte i verbale overfald”, lyder det fra anmelderen. Senere samme dag, men om aftenen kl. 20.47, modtog politiet endnu en anmeldelse omkring Kimbertorvet. Denne gang drejede det sig om en voldsepisode, hvor et slagsmål havde udviklet sig blandt de unge, og der blev uddelt knytnæveslag og lussinger. En person blev endda slået i baghovedet med en flaske.

Politiassistent Hans Henrik Sørensen udtrykker bekymring over udviklingen: “Nu begynder det jo at blive noget alvorligt,” udtaler han. “Vi skal nu i gang med noget mere efterforskning af sagen, der må være nogen, der har set eller ved noget i sådan et lokalsamfund.”

Ifølge politiets oplysninger er to personer kommet til skade under episoden. Blandt de tilskadekomne er en 16-årig ung mand fra Gistrup, der blev slået med en flaske i baghovedet. En ambulance blev tilkaldt for at tilse de skadede, men heldigvis var ingen af dem i behov for yderligere behandling på sygehuset.

Politiet opfordrer nu vidner til at kontakte dem, så de kan få klarlagt omstændighederne omkring voldsepisoden. Politiet kan kontaktes på tlf.: 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler