ForsideVesthimmerlandIdrætscenter Østermarken i Aars ansøger om millionbeløb til ny parkeringsplads og fremtidssikring...

Idrætscenter Østermarken i Aars ansøger om millionbeløb til ny parkeringsplads og fremtidssikring af idrætscenter

Idrætscenter Østermarken i Aars ansøger om millionbeløb til ny parkeringsplads og fremtidssikring af idrætscenter

Artiklen er blevet opdateret idet at der var sneget sig en fejl ind i teksten med at ansøgning kom fra skolen i stedet for Idrætscenteret.

Supplerende sagsfremstilling:
Det skal præciseres, at der er tale om Idrætscenter Østermarken og ikke Østermarksskolen.

Budgetønske – Ansøgning fra Idrætscenter Østermarken til budget 2025

Økonomiudvalget i Vesthimmerlands Kommune vil på møde den 21. august tage en drøftelse af, hvorvidt budgetønske fremsendt af Idrætscenter Østermarken skal overgå til budgetforhandlingerne.

Baggrund: Idrætscenter Østermarken har fremsendt en ansøgning om et budgetønske til budget 2025.

Henvendelsen går på, at Idrætscenter Østermarken ønsker en samlet ramme på 2.712.000 kr. til indkøb af ejendommen beliggende Østermarken 20, Aars, der ønskes nedrevet med henblik på etablering af parkeringspladser samt til fremtidssikring af Idrætscenter Østermarken.

Arealet bliver efter nedrivning afleveret med 20 cm stabilgrus. Skulle man ikke ønske, at lave fast parkeringsplads, ville det skabe en besparelse på 1.250.000 kr. for etablering.

Administrationen gør opmærksom på, at arealet ikke har været i stjernehøring, og det derfor ikke vides med sikkerhed, at arealet kan anvendes til det ønsket.

Økonomi: Overslag på 2.712.000 kr. for køb af ejendom, nedrivning samt etablering af parkeringsplads.

Sagen afgøres i: Økonomiudvalget.

Indstilling: Administrationen indstiller at det drøftes, hvorvidt budgetønskerne overgår til budgetforhandlingerne, og at der drøftes om budgetønsket skal indeholde udgiften, til en fast parkeringsplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler