ForsideMariagerfjordSelvmål og sen udligning sikrer pointdeling mellem Hobro IK og Hvidovre IF

Selvmål og sen udligning sikrer pointdeling mellem Hobro IK og Hvidovre IF

Af Lasse Jacobsen Jensen

En hektisk start i højt tempo, hvor begge hold forsøgte at tage overtaget, var temaet for de første ti minutter kampen. Begge hold havde små faser af overtag, med en række dødbolde. Men ingen af disse chancer blev reelt farlige.

Udeholdet fra Hvidovre IF var dog bedst på bolden i perioden herefter. Et højt genpres og gode kombinationer fik sat en række fine angreb op. Dog blev det ikke til nogle skud på mål.

Efter 21 minutter udgik Jesper Bøge med en skade og Marius Jacobsen kom ind som erstatning. Dette ændrede dog ikke kampbilledet, da Hvidovre IF stadig fastholdt bolden på hjemmeholdets halvdel, dog uden et farligt slutprodukt.

Hobro IK fik dog i denne periode produceret en række kontra angreb, men små pasnings- og driblingsfejl i spillet på den sidste fase af banen gjorde at hjemmeholdet ikke fik produceret nogle potentielt målgivende chancer.

Efter 40 minutter begyndte Hobro IK at bide sig lidt mere til. Presspillet hang sammen og boldene blev erobret på Hvidovre IF’s halvdel. Herefter blev dette fuldt op af flotte kombinationer i zonen omkring Hvidovre IF’s målfelt.

Det var alligevel Hvidovre IF, der skulle få kampens første skud på mål. En tabt bold i opspillet satte Hvidovre IF i en god position, men afslutningen på mål manglede kraft og Andreas Søndergaard kunne nemt gribe bolden.

I perioden herefter trykkede Hvidovre IF fortsat på med en række skud mod mål. Dog var det skud, som målmand Andreas Søndergaard nemt kunne håndtere.

Pause.

Efter pausen var det igen udeholdet fra Hvidovre som satte sig på spillet. Hobro IK havde svært ved at få sammensat et pres, hvilket resulterede i en masse boldomgang i Hvidovre IF’s bagkæde og i mellemrummet mellem Hobro IK’s midtbane og angreb. Det blev dog ikke til nogle chancer mod mål.

Det var alligevel hjemmeholdet som havde den første store chance i 2. halvleg. Et hjørnespark af Mathias Kristensen landede inde i en masse klumpspil i det lille målfelt. Dog fik en Hvidovre IF spiller clearet bolden væk.

Det blev Hvidovre IF som fik tilkæmpet sig kampens første mål. En tabt bold i opspillet af hjemmeholdet blev opsnappet og sendt ud på højre side, hvor et hårdt fladt indlæg ramte Zander Hyltoft, som forsøgte at cleare bolden, men ramte den dårligt og bolden gik ind bag Andreas Søndergaard.

I minutterne efter målet til 0-1 forsøgte hjemmeholdet, Hobro IK, at igangsætte et pres på Hvidovre IF’s halvdel, for at få scoret det udlignende mål, men uskarpheden i de afgørende afleveringer gjorde at hjemmeholdet ikke blev farlige.

En lang periode af kampen var herefter præget af et Hvidovre IF hold der var indstillet på at skulle forsvare en 0-1 føring hjem. Det inviterede hjemmeholdet til at få sat spil i gang.

Det skulle også vise sig at bære frugt, for i det 86. minut udligner Hobro IK til 1-1. Et hjørnespark af Mathias Kristensen, der rammer Oliver Dorph i den bagerste del af feltet, header den på tværs til Frederik Christensen, der kunne ligge bolden ind i bag Hvidovre IF’s målmand.

Begge hold forsøgte herefter at finde frem til sejrsmålet, dog uden held. Det var alligevel hjemmeholdet der var tættest på. Max Nielsen driblede forbi to Hvidovre IF spillere i venstre side af banen og lagde bolden ind til Frederik Christensen, der rammer bolden, men skuddet voldte ikke Hvidovre IF’s målmand problemer