ForsideMariagerfjordEfterårets live-musikprogram på Styret offentliggjort: Glæd dig til musik, billard og juleøl

Efterårets live-musikprogram på Styret offentliggjort: Glæd dig til musik, billard og juleøl

Efterårets live-musikprogram på Styret offentliggjort: Glæd dig til musik, billard og juleøl

Det hyggelige værtshus Styret i Øster Hurup har netop afsløret deres spændende musikprogram for de kommende måneder, som byder på et varieret udvalg af kunstnere og aktiviteter. Fra midten af august til begyndelsen af november vil der være noget for enhver smag, med alt fra hyggelige musikalske oplevelser til spændende konkurrencer.

Programmet starter lørdag den 17. august kl. 15.30 med “Musik Småt og Godt,” som sætter stemningen for en afslappet eftermiddag med god musik. Ugen efter, den 24. august, samme tid, er det Bo Steffensen, der tager scenen, og den 31. august kl. 15.30 kan gæsterne se frem til at nyde musik fra Søde Ole.

I september fortsætter underholdningen med Tina, der spiller lørdag den 7. september kl. 15.30. Samme måned byder også på en Bokstur den 14. september kl. 11.00, efterfulgt af billardturneringer den 21. september og 5. oktober, begge gange kl. 10.00. Billardkampene fortsætter den 26. oktober kl. 10.00, hvor Styret står over for “Kokken”.

Programmet afrundes med et højdepunkt den 1. november kl. 21.00, hvor der vil være lancering af juleøl, akkompagneret af musik fra Mike Santis, der vil sætte den helt rette stemning for festligheden.

Styret i Øster Hurup ser frem til at byde både lokale og besøgende velkommen til en række mindeværdige begivenheder i de kommende måneder.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler