ForsideVesthimmerlandInvitation til åbningsfest hos OCR Himmerland

Invitation til åbningsfest hos OCR Himmerland

Invitation til åbningsfest hos OCR Himmerland

Vi er glade for at kunne meddele, at OCR Himmerland nu officielt melder sin ankomst, og at de gerne invitere dig til deres åbningsfest den 10. august fra kl. 10-14. Festlighederne vil finde sted ved LADEN på Hornumvej 167, 9640 Farsø.

I løbet af de fire timer får du mulighed for at opleve, hvad OCR (Obstacle Course Racing) handler om, og hvad OCR Himmerland kan tilbyde inden for fællesskab, sammenhold, sjov og selvfølgelig træning.

Der vil være mulighed for at købe en lækker pølse med brød fra grillen til kun 15 kr. OCR sørger for fri sodavand, og børnene kan glæde sig til en gratis is.

Er du allerede aktiv inden for OCR, eller er du nysgerrig efter at prøve kræfter med sporten? Så er dette arrangement lige noget for dig. Der vil være fællestræninger og mulighed for at finde andre at løbe med.

Tag dine venner, børn eller familie med og deltag i en dag fyldt med leg, løb, teknik, hygge og fællesskab.

Hvad er OCR?
Obstacle Course Racing, eller forhindringersløb på dansk, stammer fra USA og er en hurtig voksende sportsgren i Danmark. OCR-løb er kendetegnet ved elementer fra Ninja Warrior, militær forhindringer, strongman og trailløb. Man kan deltage alene eller som en del af et hold, hvilket gør sporten både udfordrende og fællesskabsorienteret.

OCR ser frem til at byde dig velkommen til Danmarks nok sjoveste fællesskab!

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler