ForsideMariagerfjordFrederik Christensen’s dobbeltmål reddede ikke Hobro IK mod Esbjerg fB’s Sejr

Frederik Christensen’s dobbeltmål reddede ikke Hobro IK mod Esbjerg fB’s Sejr

Første hjemmekamp i sæsonen blev spillet på DS Arena denne aften. Modstanderen var nyoprykkede Esbjerg fB, der skulle vise sig at være uhyre effektive.

I de første minutter af kampen kom Hobro IK godt ud og havde tre hjørnespark indenfor de første tre minutter. Hvoraf de to var tæt på at blive rigtigt farlige.

Udeholdet var i modsætning skarpe på den første chance de fik og sparkede sig foran efter godt otte minutters spil efter et langt indkast.

Hobro IK bed godt tilbage og satte i perioden flere gode angreb os, men den sidste snært manglede.

Selvom Hobro IK var på bolden i denne periode, var det Esbjerg fB, der ud af det blå og efter en lang bold scorede Esbjerg fB til 2-0.

Få minutter kom Hobro IK dog lidt tilbage i kampen, da Jesper Cornelius reducerede på et fantastisk langskud. En bold dumper ned for fødderne af den stærke angriber og med en resolut afslutning sender han bolden i kassen til 1-2.

Efter 37 minutters spil tilspillede hjemmeholdet sig til en kæmpe chance. Oliver Overgaard bliver sendt flot i dybden inde i feltet og alene mod keeperen får han lagt bolden til siden til Jesper Cornelius, der kun kan afslutte med hælen, men desværre kommer en EFB-forsvarer i vejen til aller sidst.

Umiddelbart efter gik det så galt i den anden ende. En god kontra af udeholdet sender Elias Sørensen afsted, der med godt overblik finder Emil Holten foran mål, der sikkert sparker bolden i nettet.

Pause.

Der gik ikke mange minutter af 2. halvleg før udeholdet havde bolden i netmaskerne igen. Men dommeren dømte helt korrekt offside.

Kort efter var det så Hobro IKs tur til at blive farlige. Denne gang på en flot omstilling, der til sidst ender med et indlæg ind mod tre fremstormende Hobro-spillere, men indlægget manglede den sidste kvalitet og den helt store chance udeblev.

Kampen bølgede nu frem og tilbage og næste chance tilfaldt udeholdet, der kreerede sig igennem Hobro-forsvaret, men Andreas Søndergaard hev en flot redning frem og reddede situationen.

Selvom Hobro IK sværmede omkring udeholdets mål, så var det gæsterne, der scorede næste mål på en omstilling.

Indskiftede Jonas Sneftrup var tæt på at reducere, da han opsnappede en løs bold på modstanderens banehalvdel og satte fart. Afslutningen blev god, men Esbjerg-keeperen hev en god redning frem og parerede ud til hjørnespark.

Der kom en reducering fra Hobro IKs side, da Frederik Christensen scorede sit andet sæsonmål. Et flot indlæg bliver sendt ind foran, hvor Frederik Christensen stiger op og header bolden i kassen.

Umiddelbart efter bliver Frederik Christensen sendt i dybden og med tre Esbjerg-spillere på ryggen stormer han ned mod målet, hvor han til sidst lægger bolden flot i kassen.

Lykken var kort og Esbjerg fB modsvarede de to scoringer med en scoring. Et angreb ender med et langskud, der bliver rettet af og gør at Andreas Søndergaard i målet er chanceløs. Riposten ender for fødderne af en Esbjerg-spiller, der kan sende bolden nemt i mål.

Herefter trykkede Hobro IK igen på og Mathias Kristensen var tæt på efter et godt træk ind i banen og en afslutning mod fjerneste stolpe. Esbjerg-keeperen hev endnu en god redning frem og afværgede.

Minuttet senere og igen Hobro IK. Her var Frederik Christensen tæt på at score hattrick, da han sendte en indlæg mod fjerneste stolpe, men akkurat forbi.

I stedet lukkede og slukkede udeholdet kampen, da de på en omstilling får sat Emil Holten op. Den målsikre angriber svigter ikke og tæsker bolden i nettet.

Jonas Sneftrup forsøgte sig endnu en gang. Denne gang på et nærgående, men afslutning gik forbi og kampen sluttede med resultatet 6-3 til Esjberg fB.