ForsideMariagerfjordSalget af landsholdstrøjer boomer under EM

Salget af landsholdstrøjer boomer under EM

Salget af landsholdstrøjer boomer under EM

Salget af landsholdstrøjer er eksploderet under det igangværende EM, og indehaveren af Sportigan, Palle Justesen, glæder sig over den massive opbakning til landsholdet. Butikken, der ligger centralt på Torvet i Hadsund, har oplevet en enorm efterspørgsel på de rød-hvide trøjer.

“Vi havde en fornemmelse af, at trøjesalget ville gå godt under EM, så vi sørgede for at have rigeligt på lager,” fortæller Palle Justesen. “Og det har virkelig båret frugt. Vi har solgt næsten alle trøjerne, men der er stadigvæk nogle få tilbage på stativerne.”

For de fans, der ønsker at støtte landsholdet i den sidste gruppespilskamp, er der stadig mulighed for at købe en trøje hos Sportigan. “Hvis du mangler en trøje til den afgørende kamp, skal du skynde dig forbi butikken,” opfordrer Palle Justesen.

En populær tjeneste blandt kunderne er at få trykt nummer og navn på trøjerne. Sabrina, som står for trykningen, har travlt med at imødekomme efterspørgslen. “Man kan vælge mellem landsholdsspillernes navne og numre, sit eget navn eller noget helt andet,” siger Sabrina og smiler.

Danmark spiller deres sidste gruppespilskamp tirsdag aften, og Sportigan i Hadsund står klar til at klæde fansene på i de rød-hvide farver.

Kom forbi Sportigan på Torvet i Hadsund og få din landsholdstrøje, så du kan være klar til at heppe på Danmark.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler