ForsideRebildBørnehavebørnene i Rebild Kommune skal nu sendes til Amerika – næsten da!

Børnehavebørnene i Rebild Kommune skal nu sendes til Amerika – næsten da!

Børnehavebørnene i Rebild Kommune skal nu sendes til Amerika – næsten da!

Rejsen til Amerika – i børnehøjde

Gennem et super godt samarbejde med OutdoorHimmerland præsenterer Rebildfesten nu et initiativ, der retter sig mod kommunens børnehavebørn.

Sammen med Birgitte Simonsen, der står bag OutdoorHimmerland, arrangeres der over to torsdage Little Rebild, hvor børnene skal lege, at de udvandrer til et nyt land. Ganske som mange danske immigranter gjorde og dermed skabte grundlaget for Nationalparken Rebild Bakker og Rebildfesten. Nogle blev guldgravere, andre opdyrkede jorden, og nogle få blev meget rige i det nye land.

Men børnehavebørnene skal nu ikke rejse så langt, for de skal på tur ned i Rebild Bakker, hvor de i selskab med Birgitte Simonsen skal rejse ud til deres nye hjem, finde noget på vejen som børnene kan putte i brød, som de skal bage over bål, ligesom der vil være forskellige sjove og spændende børneudfordringer, som de skal klare i det nye land. 

Men vigtigst af alt, så handler det om gode og anderledes oplevelser ude i naturen, hvor man har det sjovt, kan lære en masse nyt og samtidigt lege. Det hele afsluttes med, at børnene laver et lille naturkunstværk, som de kan tage med hjem til deres gamle land og deres forældre. 

Der vil være aktiviteter over to dage, henholdsvis den 13. juni og den 25. juni, hvor rejsen til Amerika i børnehøjde dels finder sted i tidsrummet 09-11:30 og igen 12-14:30. Tilmelding på birgitte.simonsen@mail.dk 

Det er ganske gratis at deltage, og Rebildselskabet sørger for naturvejleder, alle materialer og lidt frugt, som kan stille sulten, udover eventuelt medbragte madpakker. Man mødes foran Rebildselskabet kontor på adressen Rebildvej 29, 9520 Skørping, og derfra starter rejsen til Amerika. 

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler