ForsideVesthimmerlandNy udvikling og tiltag skal fastholde interessen for Kanal Rally 2025

Ny udvikling og tiltag skal fastholde interessen for Kanal Rally 2025

Ny udvikling og tiltag skal fastholde interessen for Kanal Rally 2025

Succesen med Kanal Gourmet & Kultur Rally i Løgstør vil ingen ende tage. ”Alt udsolgt” var meldingen fra Lions Club Løgstør tre måneder før afviklingen i år. Nu er man stærkt på vej mod at den samme udmelding bliver aktuel for 2025.

Kun to uger efter at det succesfulde Kanal Gourmet & Kultur Rally 2024 blev afviklet den 26. maj 2024, har knap 80 personer tilmeldt sig rallyet i 2025. Fortsætter den positive udvikling, forudser tovholder Thorkil Stentoft Baattrup-Andersen, Lions Club Løgstør, at der måske er udsolgt til nytår. 

-Det vil være en ny markering af, hvor populært Kanal Gourmet & Kultur Rally er. En event der samler folk fra hele norden og som er blevet et samlingspunkt for folk, der ønsker oplevelser. Vi får så mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, så vi næsten ikke kan ”få armene ned”. Det giver lyst til at prøve igen og gøre oplevelserne endnu befre, understreger Thorkil Stentoft Baattrup-Andersen, Lions Club Løgstør.

Der serveres mange spændende madvarer på turen. Foto: Privat

-Vi er i fuld gang med at tilføre nyheder til arrangementet i 2025. Der kommer nye tiltag til og mange vil gerne medvirke. Vi får hvert år tilbud fra nye aktører om at ville deltage. Det samtidig med at vores faste stab af samarbejdspartnere udvikler nye retter, produkter, drikkevarer og meget mere. Ligeledes arbejder vi med en plan om, at alle deltagerne vil kunne sejles fra Lendrup tilbage til Løgstør, hvilket har folks første prioritet, siger Thorkil Stentoft Baattrup-Andersen, Lions Club Løgstør.

-En spændende udvikling er også, at søgningen til deltagelsen går nye veje. Flere vælger at invitere deres familie med på Kanal Gourmet & Kultur Rally frem for til en fødselsdag. Virksomheder kan se muligheden for at give medarbejderne en samlende oplevelse. Mange fra Nord-og Midtjylland og den øvrige del af Danmark ønsker at opleve Løgstør og omegn på en helt ny måde, udtaler Thorkil Stentoft Baattrup-Andersen, Lions Club Løgstør.

For at give folk mulighed for at langtidsplanlægge, har Lions Club Løgstør tidligt meldt ud, at Kanal Gourmet & Kultur Rally 2025 afvikles søndag, den 25. maj 2025. Det gør at interesserede kan benytte arrangementet til at give billetter hertil i fødselsdags-eller fx julegave.

Det er planen, at maksimalt 307 personer kan deltage i Kanal Gourmet & Kanal Rally 2025. Lions Club Løgstør påtænker ikke at øge deltagerantallet. Det ud fra at man vil værne om den hygge og kontakt, som deltagerne oplever.

Sømandskoret vandt alles hjerter med deres store repertoire af friske sange. Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler