ForsideVesthimmerlandVesthimmerlands Kommune søger: Lærer til deltidsstilling på Gedsted Skole

Vesthimmerlands Kommune søger: Lærer til deltidsstilling på Gedsted Skole

Vesthimmerlands Kommune søger: Lærer til deltidsstilling på Gedsted Skole

JOBANNONCE:Lærer søges til deltidsstilling på Gedsted Skole i Vesthimmerland. Vi mangler en engelsklærer, som også har interesse i at arbejde i en mellemformklasse.  Gedsted Skole er en velfungerende landsbyskole. Vi har en musikprofil og derudover er trivsel og fællesskab vores grundlæggende værdier. Vi har 85 elever fra 0.-6. klasse.

Stillingsbeskrivelse

Din profil
Du er læreruddannet og har et eller flere af disse linjefag: Engelsk, dansk, matematik, idræt, natur/teknologi eller kristendom. Du skal have lyst til at arbejde på en lille skole, hvor vi har et tæt forældresamarbejde, hvor der ikke er langt fra ord til handling og hvor elevernes læring og trivsel er omdrejningspunktet. Næste skoleår har vi tre mellemformklasser, det betyder blandt andet, at der altid vil være to voksne i klassen samt at vi har et tæt samarbejde med PPR med blandt andet sparringsmøder.

Vi tilbyder
Job på en velfungerende landsbyskole beliggende i Gedsted nord for Viborg og vest for Aalestrup. Skolen er nyrenoveret med bl.a. nye faglokaler og nyt ude- og legeområde. Gedsted Skole er en landsbyordning, vi har også en vuggestue, børnehave, SFO og klub tilknyttet. Læs mere om vores dejlige skole på vores hjemmeside: www.gedsted-skole.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Anne Mette Rasmussen 99 66 96 31 / 23 67 14 66 for yderligere oplysninger. Du er også meget velkommen til at komme og se skolen. Ring til Anne Mette for at få en aftale.

Samtaler: Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 12. juni

Ansøgningsfrist: 9. juni 2024
Ansøg jobbet via dette link

Tiltrædelse: 1. august 2024

Arbejdssted: Søndergade 27 9631 Gedsted

Jobtype: Deltid

Kontaktperson:Anne Mette Rasmussen
Telefon: 99669631
Mobil: 2367 1466
aer@vesthimmerland.dk

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler