ForsideRebildDM i Skills-deltagere fra Rebild Kommune blev hyldet

DM i Skills-deltagere fra Rebild Kommune blev hyldet

DM i Skills-deltagere fra Rebild Kommune blev hyldet

De fire unge talenter, der på bedste vis deltog i DM i Skills, blev fejret på rådhuset i Støvring den 24. Maj. Deres mestre og familier var også inviteret med til fejringen, hvor borgmester Jesper Greth lykønskede de unge og holdt tale til dem.

I sin tale understregede borgmesteren vigtigheden af erhvervsuddannelserne og de unges valg om at forfølge en karriere inden for håndværk og teknik:

– Erhvervsuddannelserne er på mange måder et fundament i vores samfund. De sikrer, at vi har dygtige håndværkere og teknikere, som kan opbygge og vedligeholde de strukturer, vi er afhængige af. Det er I med jeres indsats ved DM i Skills – og i jeres daglige virke hos jeres mestre i høj grad medvirkende til, at vi får et blik for. I er rollemodeller for andre unge mennesker og viser dem en spændende karrieremulighed, de kan spejle sig i, sagde borgmesteren.

Under arrangementet blev de fire deltagere hver især kaldt op og fik overrakt en statuette som symbol på deres hårde arbejde, kunnen og engagement. Blandt de fire unge deltagere var Niclas Friis Knudsen bosat i Skørping som vandt guld ved DM og efterfølgende er blevet udtaget til landsholdet. Han skal derfor deltage ved WorldSkills i Lyon til efteråret. Nicklas er under uddannelse som bygningsstruktør ved AMU Nordjylland og er ansat ved HME A/S Byg og Entreprenør i Aars.

De tre andre talenter som også klarede sig flot ved konkurrencen, er Stine Møller Næsby ansat ved Thorhauge Anlægsgartneri i Støvring, Søren Sandager Nørgaard Nielsen ansat ved Hydrema i Støvring og Søren Mark Stadsvold Henriksen ansat i Meny i Aalborg.

Fejringen var en kærkommen mulighed for at anerkende de unges præstationer og for at fremhæve erhvervsuddannelsernes betydning. Borgmesteren afsluttede med at takke de unge for at være ambassadører for erhvervsuddannelserne og ønskede dem held og lykke i deres fremtidige karriere.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler