ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk personale til Smilehullet i Assens

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk personale til Smilehullet i Assens

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk personale til Smilehullet i Assens

JOBANNONCE: Børnehuset Smilehullet i Assens søger 2 nye medarbejdere

Vi søger 2 nye medarbejdere på mellem 32–37 timer. Om du er ergoterapeut, pædagog eller pædagogisk assistent er det afgørende for os. Vi søger først og fremmest medarbejdere som har lyst til at være en del at Smilehullet.

Smilehullet er vores fælles betegnelse for særligt dagtilbud Lærkereden (særligt dagtilbud), almen børnehaven og skolens SFO. I vores hus har vi også legestue for dagplejere i området. Vi har utrolig flotte faciliteter og omgivelser. Smilehullet har til huse i en nyere bygning fra 2018. Vores udeareal er stort og indbydende, og bidrager til spændende aktiviteter og læringsrum i dagligdagen.

I Smilehullet arbejder vi hver dag på at værne om barnets perspektiv, initiativ og fantasi. Vi er bevidste om, at vores fortællinger om børn, forældre og kollegaer påvirker måden, vi ser hinanden på. Vi udviser glæde, når vi møder børn, forældre og kollegaer. Vi ønsker, at alle skal føle sig velkomne og som en del af et fællesskab.

Vi arbejder med ICDP, KVALid, legescript og med udgangspunkt i Mariagerfjord Kommunes fælles pædagogiske fundament. Herudover er vi i undersøgende fase ift. hvordan NEST-principper og en neuropædagogisk- og psykologisk tilgang kan bidrage til en styrket og ensartet praksis.

Så, vi søger medarbejdere som kan se sig selv i ovenstående, og som også har blik for:

  • Rutinepædagogik
  • Systematisk refleksion og evaluering
  • Udeliv
  • Forældresamarbejde

Da børnene bliver spurgt om, hvad de ønsker af nye voksne svarer de, voksne som:

  • Kommer når vi kalder
  • Trøster når vi er kede af det
  • Hjælper når vi har brug for det
  • Leger med os
  • Er sød og passer på os

Herudover er vi interesserede i at høre, hvad netop DU kan bidrage med og brænder for? Måske er du glad for at spille guitar, måske du elsker at finde krible-krable-dyr i jord, krat og skov. Måske noget tredje? Uanset søger vi en person, som ikke er bange for at bringe sig selv i spil.

Vi håber, at du som interesseret ansøger vil komme og besøge os forud for ansøgning. Tag kontakt til pædagogisk leder Pia Mørk på tlf. 21 39 47 06 eller send en mail til piaje@mariagerfjord.dk.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 18. juni 2024. Samtaler forventes afholdt mandag d. 24. juni i tidsrummet 14.00-18.00.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og aftaler om Ny Løn. Mariagerfjord Kommune indhenter børne- og straffeattest efter samtykke fra ansøgeren.

Ansøgning med bilag skal sendes elektronisk – brug feltet nedenfor ”send ansøgning” og følg vejledningen.

Om Arbejdsmarked, Uddannelse og Familie

I Arbejdsmarked, Uddannelse & Familie er vi ambitiøse. Vi sigter efter et arbejdsmarked i balance. Gennem vores fireårige beskæftigelsesplan fokuserer vi på unge, erhvervslivet og den enkelte borgers mulighed for at bidrage. Vi forpligter os til kvalitetsindsats og tillidsopbygning gennem dialog. Vi vil skabe harmoni og muligheder på arbejdsmarkedet. Vi har fokus på at skabe vækst og varig udvikling i kommunen, hvor kommunen som den største arbejdsplads går forrest. Vi har tillid til – og en forventning om – at borgerne ønsker at komme i arbejde eller i uddannelse, og at man som borger selv er den vigtigste aktør på vejen dertil.

I Arbejdsmarked, Uddannelse & Familie lægger vi stor vægt på løbende læring og kompetenceudvikling. Vi prioriterer et dynamisk læringsmiljø, hvor medarbejdernes udvikling er i centrum. Gennem supervisionen sikrer vi en kontinuerlig refleksion og udvikling for en stærkere og mere engageret arbejdsstyrke.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler