ForsideRebildMistænkelig aktivitet på Neptunvej i Støvring

Mistænkelig aktivitet på Neptunvej i Støvring

Mistænkelig aktivitet på Neptunvej i Støvring

Politiassistent Hans Henrik Sørensen fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller, at de i går blev kontaktet i forhold til et tyveri fra Jysk i Støvring og samtidig var der også en anmeldelse om et mistænkeligt forhold omkring jem & fix også i Støvring.

I Jysk butikken på Neptunvej blev der opdaget et indbrud i tidsrummet mellem mandag aften kl. 17.30 og tirsdag morgen kl. 8.30. Hegnet omkring havemøblerne var blevet brudt op, og adskillige havesæt og loungemøbler var blevet fjernet fra området. Dog blev møblerne senere fundet stående i en stjålet trailer i nærheden af stedet, hvilket antyder, at gerningsmændene ikke formåede at tage noget med sig fra butikken.

Senere samme nat, kl. 00.53, blev politiet kontaktet igen, denne gang angående mistænkelig adfærd ved jem & fix på Neptunvej. En anmelder observerede en ung mand løbe fra vejen ved jem & fix til en sølvgrå Audi 80, der holdt på en grusvej i nærheden. Desværre var nummerpladen blevet sløret, hvilket forhindrede identifikation af køretøjet. Trods politiets efterforskning blev bilen ikke fundet på stedet,

“Der er sket noget om natten, som umiddelbart kan have relevans for indbruddet hos Jysk, men de er åbenbart blevet forstyrret”, lyder det fra Hans Henrik Rasmussen.

Politiets efterforskning fortsætter, og de opfordrer borgere med relevant information om enten indbruddet hos Jysk eller den mistænkelige adfærd ved jem & fix til at kontakte dem på tlf.: 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler