ForsideVesthimmerlandEndnu et tricktyveri hos ældre kvinde i Løgstør

Endnu et tricktyveri hos ældre kvinde i Løgstør

Endnu et tricktyveri hos ældre kvinde i Løgstør

I den seneste døgnrapport fra Nordjyllands Politi fremgår det, at der desværre har været endnu et tilfælde af tricktyveri, denne gang rettet mod en ældre kvinde i Løgstør.

Torsdag formiddag modtog en 93-årig kvinde i Løgstør et opkald, der skulle vise sig at være starten på en ubehagelig oplevelse. Personen i den anden ende af røret udgav sig for at være fra kvindens bank og påstod, at der var blevet trukket et uautoriseret beløb fra hendes bankkonto. For at rette op på situationen blev kvinden bedt om at udlevere sit betalingskort til en person, som angiveligt skulle være en medarbejder fra banken.

Desværre viste det sig senere, at dette var en ondsindet handling. Kort tid efter at kvinden havde udleveret sit betalingskort, blev der hævet et betydeligt beløb fra forskellige butikker i Løgstør.

Dette triste hændelsesforløb er blot et af mange eksempler på, hvordan ældre borgere kan være mål for tricktyveri og svindel. Nordjyllands Politi opfordrer derfor alle borgere, især ældre, til at være ekstra opmærksomme og forsigtige, når de modtager uventede opkald eller henvendelser, der angiveligt kommer fra deres bank eller andre officielle instanser.

Det er vigtigt at huske, at en bank aldrig vil bede om personlige oplysninger eller bede om at få udleveret betalingskort på denne måde. Hvis man er i tvivl, bør man altid kontakte sin bank direkte via de officielle kontaktoplysninger og aldrig give personlige oplysninger over telefonen til personer, man ikke er helt sikker på.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler