ForsideRebildNyt Galleri i hjertet af Himmerland - Galleri Røde Møllevej

Nyt Galleri i hjertet af Himmerland – Galleri Røde Møllevej

Nyt Galleri i hjertet af Himmerland – Galleri Røde Møllevej

Midt imellem Rebildcenteret med Thingbæk Kalkminer og Regan Vest er der opstået en ny seværdighed i landskabet: Galleri Røde Møllevej. Den 24. marts 2024 åbnede dørene til dette særlige galleri, der ligger i en beskeden, gul bygning.

Tidligere har stedet tjent som hestestald og gårdbutik, men nu fremstår det som et venligt og lyst lokale, der inviterer besøgende indenfor. Store vinduer giver et imponerende udsyn over Lindenborg Ådal, hvor man kan lade sig fordybe i naturens skønhed, og lyset skaber en ideel ramme om galleriets udstillinger.

Den aktuelle udstilling i galleriet præsenterer værker af keramiker Gunhild Buskov Romme, der viser en række af hendes afdæmpede og harmoniske keramiske skulpturer. Samtidig byder galleriet på malerier af Karen Methea Buskov, Jette Skovbjerg og Vibeke Bruun, der udforsker forskellige aspekter af malerkunsten. Her kan man opleve alt fra skildringer af mennesker i byens liv, til en fortolkning af farvespillet og livet i en kjole, samt en refleksion over hverdagens små øjeblikke.

Udstillingen, der præsenterer 1 keramiker og 3 talentfulde malere, vil løbe indtil næste udstilling planlægges til at åbne den 2. juni.

Galleri Røde Mølle har åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12 til kl. 15, hvor kunstinteresserede kan besøge og lade sig inspirere af de lokale talenter.

Galleri Røde Mølle har åbningstider torsdag, fredag, lørdag fra kl. 12 til kl. 15. Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler