ForsideMariagerfjordKlar til Ardenløbet 2024: Motionseventyr for hele familien

Klar til Ardenløbet 2024: Motionseventyr for hele familien

Klar til Ardenløbet 2024: Motionseventyr for hele familien

Den sprudlende løbsstemning er tilbage den 22. maj 2024, kl. 18:30 i Arden, når løbeskoene snøres til en hyggelig aften-løbetur i Roldskov. Arrangementet, som er organiseret af TRIM fra IF Jarl Arden, lover et motionsløb for ALLE, uanset om man ønsker at løbe, jogge eller gå.

Distancer: 10,6 KM5 KM3,5 KM

Prisen for deltagelse er kr. 120,- (plus gebyr), men unge mellem 6-14 år kan være med for kr. 50,- (plus gebyr), og børn i alderen 0-5 år deltager gratis. Prisen inkluderer forfriskende frugt, frisk vand og velsmagende grillpølser til alle deltagere. Der vil også være præmier til de hurtigste i hver aldersgruppe samt spændende lodtrækningspræmier.

For dem, der ønsker at være med, er tilmeldingen åben på www.sportstiming.dk indtil den 15. maj. Alternativt kan man scanne QR-koden for nem tilmelding. Der er også mulighed for at tilmelde sig på løbsdagen mellem 17:30-18:00, dog mod et tillægsgebyr på 30 kr. udover prisen.

Spændingen stiger ved startlinjen på Ardenløbet, klar til at erobre 10,6 KM, 5 KM eller 3,5 KM Foto: Privat, fra tidligere år.

Detaljer:
Dato: 22. maj 2024
Tid: Kl. 18:30
Start og mål: Rideskolen, Brovej 5, Arden

Deltag i dette fantastiske fællesskab, hvor hele familien kan nyde motion og natur. Uanset om du er en erfaren løber, nybegynder eller blot vil gå en rute, er Ardenløbet det perfekte sted at være. Ardenløbet er iøvrigt sponseret af Sparekassen Danmark Arden.

For yderligere information og tilmelding, besøg www.sportstiming.dk

Løbere oplever den fortryllende natur i Roldskov under Ardenløbet, en unik løbeoplevelse. Foto: Privat, fra tidligere år.
Løbere oplever den fortryllende natur i Roldskov under Ardenløbet, en unik løbeoplevelse. Foto: Privat, fra tidligere år.
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler