ForsideRebildTragisk færdselsulykke på rute 13 - To mænd mistede livet

Tragisk færdselsulykke på rute 13 – To mænd mistede livet

Tragisk færdselsulykke på rute 13 – To mænd mistede livet

Politiassistent Anders Kammer fra Himmerlands Politi i Hobro oplyser her til morgen om en alvorlig færdselsulykke, der skete i går eftermiddag på rute 13 mellem Sønderup og Lille Binderup ved Aars. Politiets alarm gik kl. 15.15 og lød på, at en varevogn og lastbil med tilkoblet påhængsvogn var kørt sammen og at der var fastklemte. Da politiet ankom kunne de konstatere, at der var to ukontaktbare personer.

En lægehelikopter og ambulance blev tilkaldt, og lægen erklærede de to mænd i varevognen døde på stedet – en mand på 25 år og en mand på 26 fra henholdsvis Vejen og Amager. De pårørende er blevet underrettet.

Umiddelbart forlyder det, at varevognen var kommet over i modsatte kørebane – muligvis for at undvige en bil, der holdt stille for at dreje. En bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet, og der skal ske yderligere undersøgelser, inden politiet kan sige mere om, hvordan ulykken kunne ske.

Lastbilchaufføren, der også var involveret i ulykken, blev indlagt og opereret, men meldes uden for livsfare.

Hovedvej 13 blev spærret ved ulykken og åbnede først igen ved 01.30-tiden natten til i dag. Der var en del oprydning på vejen blandt andet på grund af det gods, som lastbilen kørte med var røget ud på kørebanen, samt at lastbilen havde ramt et hus og lagt sig på siden, hvilket gjorde at lastbilen skulle bjærges væk.

“Der var nogle borgere på stedet, som tænkte, at de ville hjælpe med at rydde op efter færdselsuheldet, men det har desværre ført til, at fire af politiets springblink, som er små doughnut-formede lamper, der blinker blåt og bruges ved færdselsuheld, er forsvundet”, fortæller Anders Kammer og fortsætter:

“Så skulle der være nogen, der ved et uheld, er kommet til at tage et eller fire springblink, må de meget gerne komme ind og returnere dem på politistationen”.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler