ForsideRebildVinmanden hos Meny Støvring anbefaler til påskebordet og forårssolen på terrassen

Vinmanden hos Meny Støvring anbefaler til påskebordet og forårssolen på terrassen

Vinmanden hos Meny Støvring anbefaler til påskebordet og forårssolen på terrassen

Med påsken lige rundt om hjørnet og foråret så småt begyndt at indfinde sig, er det tid til at tænke på de perfekte vine til både påskebordet og hygge på terrassen. Hos Meny Støvring har de en ekspert i vinverdenen, Henrik Sørensen, der deler ud af sine anbefalinger til sæsonen.

En af Henrik Sørensens anbefalinger blandt det store udvalg af rosé er den franske Campet Sainte Marie Rosé. Denne rosé er lavet på nathøstede druer for ultimativ friskhed og har ligget sur Lie i cirka 5 måneder for at opnå yderligere kompleksitet og finesse. Med en fornem næse af hindbær, citrus, anis og blomster, er denne rosé lækker frisk med god længde. Den er et perfekt match til salater, fisk og pastaretter.

For dem der foretrækker hvidvin, anbefaler Henrik den harmoniske Pinot Grigio fra Veneto, Castel De Lago Pinot Grigio. Denne vin byder på en strålende gul farve og en frisk bouquet, præcis som en Pinot Grigio skal være. Druen omdannes her til en tør, intens frisk og frugtagtig vin, hvor duften af æble, fersken og citrus dominerer. Den giver en følelse af friskhed i næsen og er samtidig blød, delikat og harmonisk i munden. Den bedste måde at nyde denne vin er velafkølet, gerne sammen med lækre italienske snacks.

Både Campet Sainte Marie Rosé og Castel De Lago Pinot Grigio er ideelle valg til påskebordet eller til at nyde på terrassen, når solen begynder at skinne varmere. Onsdag den 27. marts vil Henrik Sørensen være at finde i vinafdelingen hos Meny Støvring, hvor han vil byde på forskellige smagemuligheder fra afdelingen.

For dem der ønsker at besøge Meny Støvring, har butikken åbent tirsdag og onsdag fra kl. 8-20. Der er dog påskelukket torsdag og fredag, men lørdag mellem kl. 8-20 er der åbent og endda med sushi-mulighed i butikken. Søndag og mandag er der ligeledes påskelukket, men fra tirsdag vender butikken tilbage til normale åbningstider fra kl. 8-20.

Så tag imod Henrik Sørensens ekspertise, besøg vinafdelingen hos Meny Støvring og få inspiration til de perfekte vine til påskebordet og til forårshygge på terrassen.

Vinmand Henrik Sørensen viser vejen til påskehygge og forårssol med Campet Sainte Marie Rosé og Castel De Lago Pinot Grigio. Besøg Meny Støvring for at finde din nye favoritvin! Foto: Himmerlandsposten.dk
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler