ForsideRebildAnton Baggesen: Ny Meny-købmand i Støvring

Anton Baggesen: Ny Meny-købmand i Støvring

Anton Baggesen: Ny Meny-købmand i Støvring

STØVRING: Den 1. marts tiltrådte 26-årige Anton Baggesen som chef for Meny i Støvring. For ham er det en drøm, der er gået i opfyldelse.

– Når man elsker god mad, vin og kundekontakt, er det her et fantastisk job. Jeg har længe drømt om at blive købmand, og i Meny er der kun få butikker i Jylland, så når en mulighed opstod, vidste jeg, at jeg måtte gribe den. Det er her, jeg hører hjemme, og jeg er utrolig glad for, at det netop er i Støvring, hvor jeg startede min karriere, siger Anton Baggesen.

Han har allerede fået en varm modtagelse af personale og kunder.

Fra ungarbejder til købmand

Anton Baggesen har været en del af Meny i mange år. Han startede i 2014 som ungarbejder i Hjørring, og efter studentereksamen tog han et sabbatår i butikken, hvor han hurtigt fik smag for dagligvarebranchen.

– Jeg kom ind i slagterafdelingen og blev bidt af det. Der var stor kundekontakt, og man havde indflydelse på sin arbejdsdag. Det gik hurtigt op for mig, at det her ikke bare var et midlertidigt job, men en branche, hvor jeg kunne se mig selv i mange år frem. Det har været en lang rejse, hvor jeg har arbejdet i forskellige butikker og stillinger, men det har alt sammen været en del af en større plan, og nu føles det helt rigtigt at stå som købmand, fortæller han.

I 2020 begyndte han sin læretid som salgsassistent. Efter færdiguddannelsen arbejdede han kort i Hjørring, før han blev souschef i Meny i Kennedy Arkaden i Aalborg. Her lærte han at håndtere travlhed og et ungt kundesegment.

Siden skiftede han til Meny i Viborg for at vende tilbage til en mere klassisk dagligvarehandel. Samtidig tog han en akademiuddannelse i retail.

En fremtid i Meny

Den 1. marts tog han skridtet videre som købmand i Meny Støvring. Han afslutter desuden til september sin uddannelse som købmand, der giver ham et stærkt netværk blandt Meny-købmænd.

– Jeg elsker at give kunderne den bedste oplevelse. Vi er gode til vin, frugt & grønt og slagtervarer, og vi sætter en ære i at yde service. I Meny handler det ikke kun om at sælge varer, men om at skabe en helhedsoplevelse, hvor kunderne føler sig velkomne og inspirerede. Jeg ser frem til at udvikle butikken endnu mere og fortsat skabe en butik, som Støvring kan være stolt af, siger han.

– Arbejdet er en hobby for mig, så jeg trives bedst, når jeg har travlt, siger Anton Baggesen.

Med en stor passion for vin glæder Anton Baggesen sig til at vejlede kunderne i Meny Støvring og finde den helt rette flaske til enhver lejlighed. Foto: Privat
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler