ForsideMariagerfjordEfter 65 år: Skolevenner fra Hadsund Skole holder fast i traditionen

Efter 65 år: Skolevenner fra Hadsund Skole holder fast i traditionen

Efter 65 år: Skolevenner fra Hadsund Skole holder fast i traditionen

Det var en særlig dag, da elever fra 5. r.b. på Hadsund Skole mødtes til deres årlige klassefest. For hele 65 år siden forlod de skolen, og selvom det nu kun er under halvdelen af de oprindelige 32 elever, der er tilbage, formåede de fremmødte stadig at skabe en festlig stemning. Traditionen tro blev festen holdt i private rammer, denne gang hos Else Barkmann, som også har været vært tidligere.

Menuen blev leveret fra Helles Køkken, og der var ingen tvivl om, at den lækre mad var med til at holde humøret højt. Som ved tidligere sammenkomster gik snakken lystigt, og selvom nogle af historierne var velkendte, bliver de ikke mindre underholdende med tiden.

“Det er altid fantastisk at mødes og genopleve de gode gamle dage,” siger Niels Vestergaard, som også deltog i festen. “Selvom vi har hørt nogle af historierne før, bliver de aldrig kedelige, og der er altid noget nyt at tilføje.”

Ud af de oprindelige klassekammerater havde tre meldt afbud til festen. Én bor i USA, én i København og én i Nordsjælland. Alligevel var der enighed om, at de skulle mødes igen i 2025, for som deltagerne bemærkede, er de alle over 80 år, men alderen skal ikke sætte en stopper for de gode stunder.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler