ForsideVesthimmerlandUklare omstændigheder ved motorcykelulykke i Aalestrup

Uklare omstændigheder ved motorcykelulykke i Aalestrup

Uklare omstændigheder ved motorcykelulykke i Aalestrup

Torsdag aften kl. 20.40 skete en alvorlig motorcykelulykke på Borgergade i Aalestrup, hvor to unge mænd var involveret. Ifølge politiassistent Monica Olsen fra Himmerlands Politi drejer det sig om en 27-årig mand fra Østerbølle og en 22-årig mand fra Simested.

Ved ankomsten til ulykkesstedet fandt politiet kun den 27-årige mand, som straks blev transporteret til hospitalet med traume. Den 22-årige mand blev senere lokaliseret ved hjælp af vidneforklaringer på sin fars adresse i området. Han led af blødende sår i hovedet og blev også sendt med traume til hospitalet.

En tredje person, en 23-årig mand fra Aalestrup, sad som passager på den 22-åriges motorcykel. Han havde pådraget sig en håndskade.

Politiassistent Monica Olsen oplyser, at omstændighederne omkring ulykken stadig er uklare. Det er blevet bemærket, at den ene motorcykel lå på fortovet, mens den anden lå på vejen. Politiet har desuden en formodning om, at mændene kunne have været påvirket under kørslen; en af motorcyklernes nummerplade var desuden blevet ændret med sprittusch.

Politiet kunne ikke oplyse tilstanden for de to involverede mænd på sygehuset endnu. Politiet fortsætter efterforskningen af hændelsen.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler