ForsideVesthimmerland"Tak fordi I har Grønne Uger” – Sådan lød det fra Søren...

“Tak fordi I har Grønne Uger” – Sådan lød det fra Søren Vester, der med sit foredrag åbnede dette års Grønne uger

“Tak fordi I har Grønne Uger” – Sådan lød det fra Søren Vester, der med sit foredrag åbnede dette års Grønne uger

”Tak fordi I har Grønne Uger – det er genialt – fordi vi bliver nødt til at mødes og snakke om det, dig og mig, ellers sker der ikke noget” – Sådan lød det fra Søren Vester, der med sit foredrag åbnede dette års Grønne uger.

Vesthimmerlands Kommune siger tak til Søren Vester for et fantastisk foredrag fyldt med gode råd og inspirerende fortællinger om hans eget liv, og hvordan han tager mere bæredygtige valg. Centralt for foredraget var vigtigheden i at tænke over de daglige valg, vi træffer, og hvordan vi kan ændre verden en vane ad gangen, hvis vi tør at være kreative og bruge de ressourcer vi har.

”Det er noget af det allersværeste, at ændre sine vaner, men man er nødt til at starte med sig selv” – Søren Vester.

Under foredraget mindede Søren os om, at man ikke behøver gøre det hele på én gang, og han lagde vægt på, at når vi spørger os selv ”ka’ svår sæ? Ka’ betårl sæ?”, så er det både ens eget valg og et valg vi tager sammen. Også en stor tak til Naturekspeditionens unge Natur Talenter, som serverede lækker svampesuppe og hybenkonfekt fra naturens spisekammer, og Den Jydske Rosenpark for rundvisning i den smukke park og lån af de flotte lokaler.

Grønne uger er nu i gang, og hele uge 41 og 42 er propfyldt med spændende arrangementer – og der er noget for alle. 

Se programmet her

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler