20 tons leverpostej fordelt på 50.000 enheder produceres årligt i Løgstør
Folk er klar til at køre langt for at få kvalitetsvarer. Det erfarer man hos Mesterslagteren i Løgstør. Her har man faste kunder, der tager turen til Løgstør for at komme i en rigtig slagter butik. Derfor er det vigtigt, at man kommer ind i en veltrimmet butik. Der skal være et stort udvalg at vælge imellem og så skal kvaliteten være i top, siger slagtermester Claus Axelsen, Mesterslagteren i Løgstør.
-Vort mål er at være Nordjyllands mest tiltalende slagterbutik. Stedet hvor kunderne altid bliver overrasket. Alt skal præsentere sig fra folk åbner døren og til de forlader butikken igen. Det er derfor vigtigt, at vi har et dygtigt personale med en høj faglig indsigt. Det samme gælder i slagteriet, hvor vi forædler store partier af råvarer. Alt skal være af maksimal kvalitet, så kunderne får lyst til at komme igen, understreger medejer Jimmi Pretzmann.
-Vore kølemontrer har et kæmpe udvalg af pålæg af vidt forskellig slags. Der skal være noget for alle og det skal præsentere sig. Ligeledes har vi et bredt udvalg af salater, mange slags traditionelle slagtervarer, færdigretter der er klar til spisebordet, eller som er frosset ned og kan varmes op derhjemme. Hos os skal man ikke vælge til, men fra, for fristelserne er mange, understreger Jimmi Pretzmann, Mesterslagteren, Løgstør.
Han bakkes op af sin kollega Claus Axelsen, der efter sin elevtid i Skive blev ansat som butiksslagter hos Slagter Munk i Skagen. Et sted hvor opfindsomheden og kvalitetskravene var store. Her lærte han vigtigheden af, at alt er toptunet. Intet må gå galt og mulighederne herfor er mange. Derfor er det vigtigt at have en chef, der kan få øje på alt og at det bliver rettet til. Kunderne skal have 100 % tillid til os som den fagkundskab vi præsenterer, understreger han.
At kreativitet og lydhørhed over for kundernes ønsker giver vækst ved man hos Mesterslagteren i Løgstør. Med et stort udvalg af færdigretter er 25 % af butikkens omsætning blevet mad ud af huset. Private og firmafester, fødselsdage, idræts arrangementer og mange andre former for arrangementer er storkunder. En niche der kunne vokse sig meget større, men vi har bare ikke kvalificeret personale til at kunne nå mere.
-Det gør ondt at sige ”Beklager, men vi kan ikke klare flere leverancer” men vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og service. Svigter vi på de områder, så mister kunderne tilliden til os, og det må ikke ske. Den tillid og det renomme der er opbygget gennem årene kan kuldsejle på kort tid, hvis der sker kiksere. Derfor er det bedre at sige nej end at sige ja til for mange ordrer, er holdningen hos de to slagtermestre.
Specialiteter af slagtervarer har Mesterslagteren mange af. Isæt deres leverpostej sætter rekord. Der produceres årligt 20 tons leverpostej. Det svarer til ikke mindre end 50.000 enheder. Herudover er der mange andre specialiteter. Det får man et klart indtryk af, når man kommer i butikken. Her er der masser af guld diplomer for vundne konkurrencer med nye slagtervarer.
Mesterslagteren i Løgstør drives i et kompagniskab mellem Claus Axelsen og Jimmi Pretzmann. Partnerskabet er en del af en glidende overgang fra, at Claus Axelsen over en 10 års periode overdrager ejerskabet til Jimmi Pretzmann.